Vakantietips

Boek nu je vakantie

Camping met animatie

Vakantietips - augustus 2021

Op zoek naar een camping met animatie in Nederland voor een gezellige vakantie met het gezin? Wat leuk!
Een camping met animatie heeft veel voordelen:

1. Er is altijd iets te beleven, weer of geen weer.
2. Kinderen hebben urenlang speelplezier met leeftijdsgenoten.
3. Het animatieteam vermaakt de kinderen dus jij hebt tijd voor jezelf!

''De allerbeste vakantie beleven kinderen en ouders op een camping met animatie!'' 

Een goede optie voor een camping met animatie is Ginsterveld in Zeeland. Waarom? Ginsterveld staat bekend om zijn kindvriendelijke karakter en de vele animatie-activiteiten. In deze blog lees je alles over hun animatie.

Kinderen blij Ginsterveld

Kindercamping Ginsterveld met animatie
Kinderen hebben op Camping Ginsterveld naar hun zin. Hoe dat komt? Het vrolijke animatieteam van deze camping organiseert tijdens de reguliere schoolvakanties en weekenden een uitgebreid animatieprogramma. Denk aan swingen bij het discozwemmen, glijden van de stormbaan en het maken van een gezellige huifkartocht. Wat een feest!

huifkartocht Ginsterveld

Mascotte Giel Ginser
Naast het animatieteam heb je voor de kleintjes mascotte Giel Ginster. Giel is de meest populaire (knuffelbare) gast van de camping! Hij vindt het gezellig om alle kindjes te ontmoeten. Vergeet niet je camera mee te nemen op vakantie, want een foto van jouw kinderen met Giel mag niet ontbreken in het fotoalbum. 

Giel animatie camping Ginsterveld kabelbaan 10

Animatie voor alle leeftijden
Het animatieteam van deze camping maakt een programma voor kleine en grote kinderen (tot circa 13 jaar). Camping Ginsterveld vindt het belangrijk dat ook de oudere kinderen zich niet hoeven te vervelen.

Discozwemmen Ginsterveld

Animatieprogramma camping
Het animatieprogramma is in verschillende leeftijdsgroepen opgesplitst. Hier lees je een paar leuke onderdelen uit het animatieprogramma 'zomer 2021' per leeftijdsgroep:

Allerkleinsten (0 tot 4 jaar)
De allerkleinsten zingen, dansen, knutselen en beleven veel speelmomenten bij Giels’ Activiteiten Club. Wist je dat er pannenkoeken worden gegeten bij het Pannenkoekenfestijn? De kids kunnen hier lekker smullen.

Kinderen (4 tot 10 jaar)
Ook kinderen tussen 4 en 10 jaar kunnen zich uitleven bij Giels’ Activiteiten Club. Maar er is meer, zoals voetbal, basketbal en sport en spel. Geen tijd om te vervelen dus. 

Tieners (10 jaar en ouder)
Speciaal voor tieners is er ‘things for teens’. Dit zijn wisselende activiteiten, die bij hun leeftijd passen. Denk bijvoorbeeld aan archery tag. Wat dat is? Een kruising tussen paintballen en trefbal met pijl en boog. Hoe cool!

Archery tag Ginsterveld

Bekijk hier het animatieprogramma! Weet wel: het programma kan veranderen.

Bekijk het animatieprogramma