Eten & Drinken in de omgeving

Cultuur proeven

2024
2025
Terug
Boek nu je vakantie

Beachclub Perry’s

Heerlijk genieten doe je hier! Met Noord-Afrikaanse sferen zonder uren in het vliegtuig te zitten. Bij Beachclub Perry's kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Na een stranddag is er niets lekkerders dan even wat lekkers te drinken of te eten (zoals een borrelhap). Bij Beachclub Perry's krijg je het relaxte vakantiegevoel op het overdekte terras aan het strand, bij de openhaard, in het restaurant of in de bar. Voor elk weer is het hier een ware 'Perrydise'! 

Meer over Beachclub Perry's
images[0].title

Lunchroom La Baguette

Lekker lunchen doe je bij Lunchroom La Baguette. Hier geniet je van de lekkerste broodjes en appeltaart van Schouwen-Duiveland. De lunchroom is iedere dag geopend om voor de gasten de lekkerste kaakverse broodjes en lekkernijen te maken. Of je nu wat lekkers wilt eten in het gezellige restaurant of wat smakelijks voor onderweg wilt meenemen; de toppers bij Lunchroom La Baguette verwelkomen je graag!

Meet over Lunchroom La Baguette
images[0].title

Pannenkoekenmolen De Graanhalm

Al jarenlang kun je bij Pannenkoekenmolen De Graanhalm genieten van de lekkerste pannenkoeken. Dit nog steeds vanuit het traditionele recept! Iedere dag worden de pannenkoeken vers bereid en worden de granen voor het meel zelf gemaald in de molen. Met Zeeuwse granen, kun je hier echt de cultuur proeven! In het pannenkoekenhuis kan je kiezen voor een naturel pannenkoek, maar er zijn ook vele opties voor de ''Pannenkoek met'. Zo is er voor ieder wat wils. Kom jij ook eens een pannenkoek proeven?

Meer over Pannenkoekenmolen De Graanhalm
images[0].title