Vakantietips

Boek nu je vakantie

Nazomer in Zeeland

Vakantietips - september 2021

De nazomer is een heerlijke periode om eropuit te trekken. Het weer is vaak nog prettig en het is een stuk rustiger op de camping. Ideaal als je een rustzoeker bent en ontspannen op vakantie wil. 

Goed nieuws! Camping Ginsterveld is nog tot eind oktober geopend. Dus kom vakantie vieren en beleef de nazomer in Zeeland. In Zeeland is er nog genoeg te doen en te bezoeken. Je leest er meer over in deze blog. 

''Ginsterveld is in september en oktober
een plek voor rust, ruimte, strand, zee en natuur.''

Kamperen in Zeeland bij Camping Ginsterveld Burgh-Haamstede

Geniet van de nazomer in Zeeland!
Kom genieten van de zon, de Zeeuwe natuur en de vele luxe faciliteiten. 

Wandelen in Zeeland
Een vakantie aan zee is altijd een genot. Het is dus fijn dat Camping Ginsterveld nabij de zee en het strand ligt! Je kunt bijvoorbeeld gaan uitwaaien of relaxen op het strand. Vooral een lange strandwandeling maken in de nazomer doet wonderen. De gezonde zeelucht geeft je een echte energieboost. 

Wil je liever (deels) het bos in? Dat kan ook! Ga dan naar het grootste bos in Zeeland: Boswachterij Westerschouwen. Neem een gevulde tas met je favoriete snacks mee en ga onderweg picknicken. 

Westenschouwen-bos-wandelroute
Foto: urszula_fotografie

Fietsen in Zeeland 
Als je dol bent op fietsen, dan zit je bij Ginsterveld goed. Waarom? Je hebt in de directe omgeving de mooiste fietsroutes van Schouwen-Duiveland. In de nazomer is fietsen nog rustgevender. Geen overvolle fietspaden, maar heerlijk rustig. Dus stap op je fiets en ontdek de prachtige natuur, de pittoreske dorpjes en de oude Zeeuwse steden. Fiets bijvoorbeeld naar Deltapark Neeltje Jans in Vrouwenpolder of het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. 

Geen fiets mee? Geen probleem! Bij Ginsterveld kun je een (elektrische) fiets huren. Tip: je kunt bij de receptie wandel- en fietsroutes vragen.

Fietsen in de natuur

Rondvaart Zeeland
Zeeland vanaf het water bekijken? Wat een leuk idee! Vaar mee en maak een natuur rondvaart in de nazomer. Ontdek de schoonheid van het Nationaal Park Oosterschelde. Je kunt hier zeehonden, bruinvissen en duizenden vogels spotten. Vergeet dus niet je verrekijker mee te nemen!

Oosterschelde - Zeeland - Zeehond

Faciliteiten in de nazomer
In september en oktober zijn alle faciliteiten bij Ginsterveld nog geopend! Wil jij écht ontspannen? Kom dan tot rust in de whirlpool of ga baantjes trekken in het zwembad. Of geniet van een hapje en drankje in de gezellige Bistro Le Maire. Je voelt je na de nazomervakantie als herboren. Héérlijk! 

Camping Ginsterveld horeca Bistro & Diner avondeten

Gun jezelf een fijne nazomer bij Ginsterveld!

Overnachten