Receptie & Algemeen

2024
2025
Terug
Boek nu je vakantie

Receptie

Wees welkom

Ons team staat voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen voor een onbezorgde vakantie! Uiteraard vind je bij de receptie alle informatie over de camping en het animatieprogramma. Maar je kunt hier ook fietsen (met kinderzitjes), kinderfietsen en skelters huren. De receptionistes helpen je graag met al je vragen wat er te doen is in de omgeving en kunnen je ook helpen bij mooie fiets- en wandelroutes.

images[0].title

WiFi

Draadloos internet

Even snel het laatste nieuws, weersvoorspelling of tips voor uitjes bekijken online? Dat kan, tijdens jouw verblijf kun je gratis gebruik maken van het draadloze internet. Zo ben je tijdens jouw vakantie online verbonden wanneer jij dat wilt.

images[0].title

Sanitair

Fris en schoon

Verspreid over de camping zijn twee sanitairgebouwen aanwezig. Hier vind je toiletten, douches, afwasplaatsen en sanitair speciaal voor kinderen. Er is ook een invalide sanitair aanwezig in het sanitairgebouw op veld ‘E’. De sleutel hiervoor kun je ophalen bij de receptie.

images[0].title

Wasserette

Wassen en drogen

We doen het liever niet tijdens de vakantie, maar soms kan het voorkomen dat het even moet gebeuren; de was. Daarom is er een wasserette te vinden op de camping. Deze is geopend van 8:30 tot 22:00. Je vindt hier niet alleen wasmachines, maar ook wasdrogers.

images[0].title

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving

Geen fiets mee op vakantie? Geen enkel probleem! Je kan gewoon een fiets huren bij de receptie. De omgeving is bij uitstekgeschikt  fietsend ontdekt te worden. We bieden niet alleen gewone fietsen met versnellingen aan, maar ook kinderfietsen en mountainbikes

images[0].title

Laadpaal

Voor elektrische voertuigen

Ook aan de gasten met een elektrische auto is er gedacht. Zo hebben we op de camping een aantal laadpunten speciaal voor elektrische auto’s. Zo hoef je niet speciaal naar een plek toe te rijden om je auto op te laden. Dat is de auto opladen en jezelf opladen tegelijkertijd; je bent namelijk op vakantie!

images[0].title

Honden niet toegestaan

Wist je dat?

Op camping Ginsterveld zijn honden niet toegestaan. Krijg je bezoek? Vergeet dan niet door te geven dat camping Ginsterveld een hondenvrije camping is.