Rondvaarten

over de Zeeuwse wateren

2024
2025
Terug
Boek nu je vakantie

Familie rondvaart

'De Onrust'

Ga mee op rondvaart met passagiersschip ‘De Onrust’. Al varend ontdek je de omgeving van de Oosterschelde. Als je een beetje geluk hebt kun je zeehonden en bruinvissen van dichtbij spotten!

Meer over de familierondvaart
images[0].title

Rondvaart

Middelburg

Ontdek Middelburg vanaf het water! Vaar met een (open)rondvaartboot over de oude grachten van Middelburg. Aan beide zijden van de grachten vind je oude gebouwen en pakhuizen welke afstammen uit en rijk (VOC)verleden. Tijdens de 40 minuten durende rondvaart zal een deskundige prachtige verhalen vertellen over deze stad met een rijke cultuurhistorie. Wist je dat Middelburg de 5e monumentenstad van Nederland is en ruim 1100 monumenten heeft! Ga erop uit en ontdek de prachtige oude straatjes, steegjes en poortjes met verrassende doorkijkjes, oude statige heren- en pakhuizen.

Meer over Rondvaart Middelburg
images[0].title

Rondvaart

Veerse Meer & Oosterschelde

Uiteraard zijn er nog heel veel rondvaarten in Zeeland, bijvoorbeeld een rondvaart over het Veerse Meer, of de Oosterschelde. Bekijk de Zeelandbrug en de stormvloedkering vanaf het water en misschien kom je zelfs wel een zeehondje of bruinvis tegen! Het receptieteam vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn in de omgeving. 

Contact receptie
images[0].title