Sporten en Spelen

Vermaak op de camping

Terug
Boek nu je vakantie

Binnenspeeltuin

Weer of geen weer....

Kom klimmen en klauteren in onze binnenspeeltuin!

Ga van de supersnelle glijbaan, ontwijk alle obstakels of speel verstoppertje met je vriendjes.... maar kijk uit voor de piraat!

Bij de incheck ontvang je een persoonlijke GinsterveldCard, hiermee krijg je toegang tot de speeltuin.

Buiten spelen

Urenlang!

Tijdens je verblijf op camping Ginsterveld kunnen de kinderen hun hart ophalen in de buitenlucht. Niet voor niets is het slogan van camping Ginsterveld; natuurlijk kindvriendelijk genieten! Er zijn een tal aan sportmogelijkheden, er is o.a. een airtrampoline en een overdekte zand- en waterspeelplaats. Daarnaast kunnen de kinderen zich ook nog vermaken in de voetbalkooi, de grote speeltuin of in een van de speeltuintjes op ieder veldje. 

Airtrampoline

Springen en spelen

De airtrampoline mag niet ontbreken op onze camping. Hier leren kinderen al springend en spelend leeftijdsgenootjes kennen. De airtrampoline is populair bij jong en oud. Zelfs papa’s en mama’s vermaken zich op het grote luchtkussen!

images[0].title

Overdekt zand- en waterspeelplaats

Experimenteren met zand en water

De overdekte zand- en waterspeelplaats is de plek waar wordt geëxperimenteerd met zand en water. Hier sta je met warm en zonnig weer in de schaduw en droog wanneer het regent. Op deze manier kunnen kinderen in alle weersomstandigheden plezierig buiten spelen.

Speelkooi

Sportief op vakantie

Voor een potje voetbal, hockey, basketbal en nog veel meer, ben je welkom in de speelkooi. Of nu voor de lol een balletje wilt trappen of bloedfanatiek bent. Ook wanneer je vakantie viert is het leuk om sportief bezig te zijn. De speelkooi is bedoeld voor jong en oud. Mee doen aan een toernooi? Het animatieteam van Ginsterveld regelt gedurende het seizoen ook toffe toernooien in de speelkooi.

images[0].title

Speelschip

Speel als een echte piraat

Stap aan boord van het speelschip, aye aye captain! In het speelschip voelen kinderen zich als echte piraten. Laat ze klimmen, klauteren of glijden van de spannende glijbaan. De papa’s en mama’s kunnen vanaf een veilige afstand een oogje in het zijl houden. Er mogen natuurlijk geen kapers op de kust komen!

Kabelbaan

Roetsj naar de overkant

Een kabelbaan op de camping? Check, die hebben we. Durf jij van de kabelbaan te gaan? Met volle vaart voelt het alsof je vliegt naar de overkant. Wie-o-wie is het snelst aan de overkant?

Klimmen en klauteren

Diverse speeltuinen

Er zijn vele speeltuinen te vinden op camping Ginsterveld. In de buurt van de kampeerplaatsen en accommodaties is er daarom altijd wel een fijne speelplek. Ideaal! Tip: ga op onderzoek uit en ontdek alle speeltuinen op het terrein. Kom ook een kijkje nemen in de grote speeltuin!

images[0].title