Uitjes

in de omgeving van Camping Ginsterveld

2024
2025
Terug
Boek nu je vakantie

Dagje Renesse

Dorp in Zeeland

Renesse bruist, breng een bezoek aan het gezellige dorp! Geniet van de vele restaurants en terrassen, eet verse mosselen en ontdek het bruisende uitgaansleven. 

Meer over Renesse
images[0].title

Terra Maris

Natuur- en Landschap museum

Het museum voor natuur en landschap van Zeeland. Een interactieve tentoonstelling neemt je mee door de rijke geschiedenis van het Zeeuwse landschap. Actief en interessant voor jong en oud!

Meer over Terra Maris
images[0].title

De Oesterij

Winkel, proeverij, kwekerij & informatiecentrum

Maak kennis met de Zeeuwse schaal- en schelpdiercultuur. Aan het historische terrein in Yerseke kun je een kijkje nemen in de visserijsector. Doe mee aan de proeverij en geniet van delicatessen. 

Meer over De Oesterij
images[0].title

KANOA Outdoor & Events

Buitensportlocatie

Ga suppen, kanovaren, vlotbouwen, steppen, boogschieten, beachvolleyballen, touwtrekken, waterfietsen, krat stapelen en nog veel meer. Midden in de natuur aan het prachtige Veerse Meer.

Meer over KANOA
images[0].title

Zeeuwse Helden

Klimbos

Ga mee op avontuur, beleef een actieve klimdag bij Klimbos Zeeuwse Helden! Tokkel, wiebel en klim over een van de zes uitdagende parcoursen met verschillende moeilijkheidsgraden.  

Meer over Klimbos Zeeuwse Helden
images[0].title

Zierikzee

Stad in Zeeland

Havenstad Zierikzee kent een rijke historie. Beklim de treden van de ‘Dikke Toren’, ontdek de stad te voet of met de fiets. Geniet in de haven van een heerlijk hapje of drankje. 

Meer over Zierikzee
images[0].title

Deltapark Neeltje Jans

Waterpretpark

Ga eropuit en breng een bezoek aan het leukste waterpretpark van Zeeland; Deltapark Neeltje Jans. De deltawerken Neeltje Jans zijn over de hele wereld beroemd! Leer meer over de watersnoodramp en de bouw van de deltawerken (in de 4D beleving). Maak een indrukwekkende wandeling door de stormvloedkering en ontdek het onderwaterleven in het grootste aquarium van Zeeland. Vind verkoeling in de Aquasplash en tijdens een rondvaart over de Oosterschelde of ga naar de zeehonden- en zeeleeuwen show!

Meer over Neeltje Jans
images[0].title

Mini Mundi

Miniatuurpark

Ontdek de historische gebouwen van Walcheren op een schaal van 1:20 tijdens een van de verzonken wandelroutes. Breng een bezoek aan het pretpark en neem een ritje in de achtbaan, de schommelboot of klim je in 10-meter hoge ballontoren. Naast dat je lekker buiten kunt spelen, is er ook een overdekte speelruimte en een speciaal 0-3 jaar land. 

Meer over Mini Mundi
images[0].title