Vakantietips

Boek nu je vakantie

Zwemmen op de camping

Vakantietips - juli 2021

Op zoek naar een camping in Zeeland met een zwembad? Kies dan voor Camping Ginsterveld! Er is hier véél zwemplezier voor jong en oud. Deze camping heeft maar liefst 2 zwembaden: een binnenzwembad en een buitenzwembad.

Een zwembad is gegarandeerd plezier!

Voor kinderen is het zwembad een gezellige speelplek en voor volwassenen een plek om te ontspannen. Je leest hier meer over de zwembaden. 

Binnenzwembad met glijbaan
Niets is zo onvoorspelbaar als het Hollandse weer. Zo kun je met lekker weer én slecht weer binnen zwemmen. Roetsj van de coole waterglijbaan of plons in het binnenzwembad. De kindjes spetteren en spatteren in het ondiepe peuter- en kleuterbad. Zij kunnen op een veilige manier genieten van het water. Gun jezelf een relaxmoment. Bezoek de stoomcabine of de whirlpool. Hier kom je bij en tot rust na een actieve dag.  

Binnenbad ginsterveld

De waterglijbaan is maar liefst 40 meter lang!

Buitenzwembad
Ontdek het verfrissende buitenzwembad en de fijne ligweide met ligstoelen. Het buitenzwembad is leuk voor iedereen! Het is een plek om te leren zwemmen, baantjes te trekken of met vakantievriendjes te spelen. Wist je dat het buitenzwembad gloednieuw is? Het is een zwembad van 10 meter breed en 20 meter lang.

Ginsterveld buiten zwemmen

Leuke spelletjes voor in het zwembad: 
- Handstanden maken
- Overgooien met een bal
- Duiken met duikstokjes

Je bent zó vanaf je kampeerplek of huuraccommodatie bij de zwembaden! 

Bekijk alle faciliteiten