De leukste vakantietips

voor jou!

Boek nu je vakantie

5x leuke speelplekken op de camping

Vakantietips - augustus 2021

Van klauteren in het speelschip tot jumpen op de airtrampoline:
op Camping Ginsterveld valt er genoeg te beleven. Ideaal als je met kinderen op vakantie gaat!

Speciaal voor jou een top 5 met alle leuke speelfaciliteiten op deze kindercamping in Zeeland: 

1. Overdekte zand-waterspeelplaats
Kinderen kunnen lekker overdekt spelen onder het overdekte zand- en waterspeelplaats. Ideaal als het extreem zonnig is of regent! Met warm weer vinden de kids hier schaduw en wanneer het regent staan ze mooi droog. Kinderen kunnen hier lekker kliederen met zand en water en de mooiste grachten met dammetjes maken. Een groot waterfestijn!

Camping Ginsterveld zand-waterplaats

2. Houten speelschip
Elk kind voelt zich een echte piraat op het speelschip: klauteren over netten, zwieren in klimtouwen en glijden van spannende glijbanen. Jij kunt vanaf een veilige afstand een oogje in het zeil houden. Er mogen natuurlijk geen kapers op de kust komen. Aye, aye, captain!

piratenschip 2021 (11)

3. Mega airtrampoline
De mega airtrampoline is populair bij jong én oud. Springen, glijden en stuiteren; bij deze attractie kunnen de kinderen lekker al hun energie kwijt! Al spelend leren de kids ook hun leeftijdsgenoten kennen. Hoe leuk!

Ginsterveld spelen trampoline

4. Gave kabelbaan
Welk kind wordt nou niet blij van een kabelbaan? Op Camping Ginsterveld kunnen kinderen met volle vaart van de kabelbaan roetsjen. Wie als eerste aan de overkant is!

Kabelbaan kinderen Ginsterveld

5. Grote speelkooi
In de grote speelkooi kunnen kinderen een potje voetballen, basketballen, hockeyen en nog veel meer! Ze hoeven dus niet alleen maar stil te zitten. Wist je dat de speelkooi ook leuk is voor volwassenen? Of je nu heel fanatiek bent of voor de lol een balletje wil trappen; het kan allemaal!

Tip: het animatieteam organiseert (tijdens het hoogseizoen) gezellige toernooien op dit sportveld. Bekijk hier het animatieprogramma.

Ginsterveld speelkooi

De variatie aan faciliteiten zorgt ervoor dat kinderen niets tekortkomen tijdens de vakantie. Wat vinden jouw kinderen leuk om te doen?

Bekijk alle faciliteiten