Vakantietips

Boek nu je vakantie

Trots: Ginsterveld is ANWB Top Camping 2022!

Vakantietips - januari 2022

Het is feest! Ginsterveld heeft van de ANWB (voor het 5de jaar) de maximale score van 5 sterren gekregen. Daarom mag Ginsterveld zich 'ANWB Top Camping 2022’ noemen. Eén ding is zeker: bij Ginsterveld ben je verzekerd van een vakantie met goed verzorgde accommodaties en faciliteiten. Hoe dat precies ziet, leggen we je in deze blog haarfijn uit!

Fiets ingang Ginsterveld

Hoe werkt de ANWB-campinginspectie?
De ANWB voert – als enige partij in Nederland – volledig onafhankelijke campinginspecties uit in heel Europa. De ANWB heeft speciale campinginspecteurs. Elk jaar inspecteren zij ongeveer 2000(!) campings. Deze ANWB-campinginspecties beoordelen de volgende onderdelen: sanitair, terrein, zwemmen, recreatie én eten en drinken. Omdat veel kampeerders het sanitair belangrijk vinden, telt dit zwaarder mee in de eindscore. De eindscore van de inspectie wordt weergegeven in sterren. Een camping kan maximaal 5 sterren ontvangen. Je mag dus Ginsterveld als een 'goede' campingkeuze beschouwen. Snap je nu waarom Ginsterveld zo blij is?

Camping Ginsterveld heeft spic en span sanitairgebouwen.

Kampeervakantie in Burgh-Haamstede, Zeeland
Wanneer je aan jouw kinderen vraagt wat ze het liefste doen op vakantie, dan antwoorden ze waarschijnlijk met: zwemmen, speeltuinen, nieuwe vriendjes maken en lekker barbecueën. Dan is Camping Ginsterveld zeker een aanrader! De kids vervelen zich hier geen moment. Denk aan een leuk animatieprogramma, zelf een speeltuintjestocht doen en spetteren in de zwembaden (mét een tof glijbaan). Je wilt natuurlijk dat je kinderen het naar hun zin hebben, maar ook dat je zelf tot rust komt.

Spelen kinderen speeltuin

Kinderen blij, ouders blij!

Vakantie aan zee
Een bijkomend voordeel van een vakantie bij Ginsterveld is dat op ongeveer 2 kilometer mooie, schone (familie)stranden liggen. En zeg nou zelf: een vakantie aan zee, dat wil iedereen wel!  Ga samen zandkastelen bouwen, vliegeren of zwemmen in de zee. Of pak de fiets voor een tocht door de duinen. En als je honger krijgt aan het einde van de dag, ga dan naar Bistro le Maire voor een hapje en drankje. Dat is pas genieten!

Zee zeeland

Ginsterveld is een 5-sterrencamping met kwalitatieve faciliteiten.

Aanbiedingen