Vakantietips

Boek nu je vakantie

Herfstvakantie 2021

Vakantietips - oktober 2021

Ga in de herfstvakantie even lekker weg, want de herfst is een geweldige maand om op vakantie te gaan. Zo kun je in oktober een lange herfstwandeling maken. In het bos kastanjes, eikeltjes en gekleurde blaadjes verzamelen en mooie paddenstoelen ontdekken.
Of duik het warme zwembad in. Héérlijk!

Zeker Zeeland is een fijne vakantiebestemming in de herfst. Zeeland heeft alle ingrediënten voor een ontspannen vakantie. Van cultuur tot natuur en de zee. Vooral bij Camping Ginsterveld in Zeeland beleven gezinnen, families en natuurliefhebbers waanzinnige herfstpret. Hier valt in de herfstvakantie veel te beleven!

Vier de herfstvakantie aan zee!

Waarom een herfstvakantie bij Camping Ginsterveld in Zeeland?

  • De camping ligt dicht bij de kust
  • Gezellige animatie tijdens de herfstvakantie
  • Fijn binnenzwembad met glijbaan, stoomcabine en Whirlpool 
  • Fantastische wandel- en fietsroutes
  • Leuke uitjes in de buurt

Animatie tijdens de herfstvakantie, vier Halloween! 
In de herfstvakantie is er volop animatie en vertier op Camping Ginsterveld. Het animatieprogramma staat boordevol leuke en griezelige activiteiten. Het is tenslotte bijna Halloween! Van herfst ruilspel tot Halloween photo booth. Er is genoeg te doen. Check snel het animatieprogramma!

animatie 2021 (2)

Wandelen en fietsen in de omgeving van Zeeland
Zie je het al voor je: in oktober een stevige strandwandeling maken. De wind door je haren en de geur van frisse zeewind. Ondertussen kunnen de kinderen heerlijk vliegeren op het strand. Of stap op de fiets en ontdek de Zeeuwse natuur. Kijk goed om je heen, want de herfstkleuren zijn volop te zien! Kies je voor een kustroute door de duingebieden of fiets je naar pittoreske dorpjes in de buurt?

Brouwersdam-strand-zonsondergang
Foto: urszula_fotografie

Zwemmen in de herfst
Na een stevige herfstwandeling of fietstocht in de frisse buitenlucht, kun je jezelf opwarmen in het bubbelbad. Kinderen kunnen hun energie kwijt in het toffe binnenzwembad of zoeven van de superlange glijbaan. De kleine zwemmers beleven waterpret in het ondiepe peuter- en kleuterbad. Van zwemmen wordt iedereen blij!

Zwemmen Ginsterveld

Top 3 uitjes in de herfstvakantie in Zeeland
Zin om op pad te gaan? In Zeeland valt genoeg te ontdekken. Dit zijn drie tips voor een dagje uit met kinderen. Laat je verrassen!

1. Neem een kijkje bij Deltapark Neeltje Jans. Leer op een interactieve manier meer over de watersnoodramp en de bouw van de deltawerken of ontdek de wereld van walvissen.

2. Bezoek het populaire dorp Renesse. Want Renesse bruist! Deze plaats heeft mooie stranden, winkels, restaurants en terrassen. Verse mosselen eet je hier. Erg leuk om te bezoeken.

3. Ga op avontuur. Bezoek met je kinderen het Klimbos Zeeuwse Helden. Tokkel, wiebel en klim over 1 van de 6 uitdagende parcoursen. Het klimmen bezorgt je kriebels in je buik. Spannend! 

Klimbos Zeeuwse Helden

Herfstvakantie boeken bij Ginsterveld Zeeland

Camping Ginsterveld