Vakantietips

Boek nu je vakantie

Vier vakantie met (kleine) kinderen in Zeeland

Vakantietips - juli 2021

Samen op vakantie met kinderen? Wat een leuk idee! Vier vakantie bij Camping Ginsterveld in Zeeland! Waarom bij Ginsterveld? Al jaren horen we dat kids tot 13 jaar zich hier super-goed vermaken. Er zijn veel faciliteiten aanwezig: (kinder)zwembaden, speeltuinen en nog veel meer! Tijdens de weekenden en schoolvakanties is er een animatieprogramma vol met kinderactiviteiten. Denk aan een spannende speurtocht, minidisco en Giel's Activiteiten Club.

''Het is een plek waar rust is voor ouders
en speelplezier voor kinderen.''

4 redenen waarom Camping Ginsterveld een leuke kindercamping is

1. (Luxe) kamperen met speeltuintjes 
Alle kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en er zijn unieke huuraccommodaties, zoals luxe chalets, luxe Woodlodges en een glaminglodge. Extra leuk: er zijn genoeg speeltuintjes op de camping. Kom klimmen, klauteren en glijden!

2. Toffe kinderfaciliteiten
6x speelplekken op de camping
Zwemmen op de camping
Animatie voor kids op de camping

3. Allerlei gezinsuitjes in de directe omgeving
De kindercamping ligt in de toeristische badplaats Burgh-Haamstede. De omgeving is erg leuk! Ga bijvoorbeeld met je kids naar het Klimbos Zeeuwse Helde of beleef Deltapark Neeltje Jans. Bekijk alle uitjes in de buurt voor het gezin.

4. Leuke familiestranden
De camping ligt vlakbij Renesse, waar je mooie familiestranden hebt. Ga lekker vliegeren, zonnen of héél veel schelpen zoeken op het strand. Kom genieten in de Zeeuwse natuur.

Bekijk alle faciliteiten